Archiv pro den: 7. 1. 2018

FBC Došwich Junioři / Santos Jiskra Třeboň – Florbal

Zápas s předposlední Třeboní, která disponuje velmi malým počtem hráčů byl ze začátku poněkud opatrný. Soupeři se dařilo likvidovat úvodní útoky našich juniorů, a  tak v první části padly pouze dva góly do soupeřovy branky. Hráči z kraje rybníků neházeli kesery do vody a statečně bránili poměrně hubený náskok milevských. I druhá část nenabídla velkou kanonádu, nic méně ukázala dominanci a sílu našich juniorů – 5:1 po druhé třetině. Již na konci druhé třetiny docházely soupeři síly, neboť neměl možnost střídání a to se na plno odrazilo v posledním dějství, kdy Došwich nastřílel osm branek a nekompromisně si došel pro jasné vítězství 13:2!

13 - 2
Celkový čas

FBC Došwich Junioři / SK Kardašova Řečice

Střetnutí prvního s posledním, to byl souboj našich juniorů a Kardašovou Řečicí. Zápas měl hned od úvodního hvizdu jasný obrázek. Milevští hráči se téměř okamžitě usadili na polovině soupeře a kombinačně se dostávali do ložených šancí, které se dařilo proměňovat. Po první třetině byl stav 6:1 pro Došwich a nic nenasvědčovalo tomu, že by se soupeř zmohl na větší vzdor a výsledek nějakým způsobem zdramatizoval. Ve druhé části svěřenci trenérského dua Hrůza – Dvořák přidali osm branek a bylo prakticky rozhodnuto. Třetí část se už pouze dohrávala a naši junioři si v poklidu za převážného držení balonku kontrolovali hru a dovedli tak zápas do vítězného konce s dosavadním největším sezónním rozdílem 17:2!

 

17 - 2
Celkový čas

FBC Došwich Milevsko-Mlži vs Turnaj

V neděli 7.1. 2018 se Mladší žáci  vydali na zápasy do Písku. Zde nastoupili proti Píseckým Drakům a Lišákům.

Panteři své první utkání proti Píseckým Lišákům zvládli na jedničku a herními kombinacemi, které převážně předváděla první lajna vyhráli vysoko 19:3. Ve druhém utkání se potkali s Draky a s herně vyrovnaným soupeřem odehráli ukázkové kombinační utkání na obou stranách.

Žraloci do svého prvního zápasu vstoupili ospale a to se projevilo i na konečném výsledku, kde Drakům podlehli. Ve druhém zápase Žraloci nastoupili proti Lišákům a již probuzení z předchozího zápasu začali výborně a dotáhli zápas do vítězného konce.

 

FBC Došwich Milevsko-Žraloci  :  FBC Sokol Písek-Draci                2:7

FBC Došwich Milevsko-Žraloci  :  FBC Sokol Písek-Lišáci                6:3

FBC Došwich Milevsko-Panteři :  FBC Sokol Písek-Draci                8:4

FBC Došwich Milevsko-Panteři :  FBC Sokol Písek-Lišáci              19:3

 

Sestava Panteři: Habart Matěj, Hejný Adam – Jindrák Jakub, Novotný Patrik, Trojáček Jakub, Dolejš Daniel, Sláma Adam – Stráňka Filip, Čechmánek Vojtěch, Řežábek Jakub, Polodna Vojtěch

Sestava Žraloci: Veselý Jakub – Kroupa Michal, Schorník Martin, Mrázek Jaroslav, Čunát Karel, Kraus Jakub – Krampera Michal, Horek Denis, Silvestr Luboš, Hrdlička Jakub

Náhled
Náhled
Náhled
Náhled