Archiv pro den: 3. 2. 2018

FBC Došwich strži bílí vs FBC Štíři Č Budějovice modří

Druhý zápas jsme hráli proti FBC Štíři Č. Budějovice modří již bez zraněného Petra Chajdrny. V tomto zápase se kluci hodně snažili hlavně v prvních dvou třetina. Bohužel se jim nedařilo a k lepšímu výsledku nepomohl ani hattrick Jana Kotrbáčka. Konečný stav zápasu 4:10 po třetinách 1:4, 1:2, 2:4.

Oba zápasy jsme hráli na dvě pětky, ale bohužel výpadek čtyř klíčový hráči z důvodů marodky, zranění a jedné červené karty nám nedovolil uhrát lepší výsledky. Pozitivní na tom je, že se více do hry dostali i ostatní hráči týmu a vyzkoušeli si i jiné posty.

4 - 10
Celkový čas

FBC Došwich strži bílí vs SK Meťák Orange České Budějovice

První zápas jsme hrál proti aktuálně čtvrtému týmu tabulky SK Meťák orange. Meťák poprvé skóroval v druhé minutě po několika našich nevyužitých šancích. Bohužel v osmé minutě si vyvrknul kotník náš nejproduktivnější hráč Petr Chajdrna a po zahajovací třetině jsme prohrávali 0:6.
Druhou třetinu jsme prohrávali 0:5 a třetí také 0:5. Náskok soupeře pořád narůstal až konečných 0:16.

0 - 16
Celkový čas
5 - 5
Celkový čas

FBC Došwich strži modří vs SK Meťák Black České Budějovice

K dalšímu zápasu Milevšťáci nastoupili k SK Meťák Black České Budějovice. Zápas byl od počátku pod taktovkou favorita z Milevska, jedna pěkná akce střídala druhou. Starší žáci si s chutí zakombinovali a zastříleli. Konečný výsledek 16:0 pro Milevsko, vypovídá za vše.

16 - 0
Celkový čas
5 - 6
Celkový čas

FBC Došwich strži modří vs FBC Štíři Č. Budějovice zelení

Nádherná bilance 14 zápasů a 14 výher s celkovým ziskem 42 bodů. V tabulce před nimi byli jenom budějovičtí Štíři zelení jenom díky tomu, že měli o 2 zápasy více. Právě Štíři byli sobotním soupeřem Milevska. Pravidelní diváci tušili, že se jedná o přímý souboj na pozici lídra ligy. Začátek zápasu se nesl ve velmi vysokém tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou. Šancí bylo poskromnu, když se nějaká naskytla, brankáři byli stoprocentní. V 11. minutě první třetiny se do střelecké šance dostal soupeř, který byl nekompromisní. Stav 1:0 pro budějovické rivaly po ukončení 1. třetiny. Na začátku prostřední části hry se Milevsko začalo více dostávat do hry. Při přesilové hře Vít Šobek šikovně tečoval střelu Jakuba Štvána a dorovnal na 1:1. Hra byla velmi vyhrocená a tvrdé zákroky byly viděny každou chvíli. 30 sekund před koncem se dostali Štíři do samostatného úniku – 2:1. V poslední části hry padl na každé straně jeden gól. Konečný výsledek zápasu byl tedy 3.2 pro zelené Štíry.  Zápas ukázal, že Milevští mají ještě v některých věcech rezervy, na kterých bude ještě třeba pracovat. Celý tým se už těší na očekávanou odvetu na kvalifikaci o postup na mistrovství republiky.

2 - 3
Celkový čas