Archiv pro den: 7. 4. 2019

0:3 FBC Došwich Dorostenci B vs FK Slovan J.Hradec

V druhém zápase čekal na naše hráče už jasný vítěz soutěže a tým , který ještě v letošní sezoně neprohrál – Jindřichův Hradec.

Trenéři tentokrát naordinovali jasně defenzivní taktiku. Hráčům se dařilo tuto taktiku držet a přinášelo to své ovoce. Podpořeni výborným výkonem brankaře Petra Šimáka drželi první dvě třetiny bezbrankový stav a to ještě neproměnili dvě jasné gólové šance. Ve třetí třetině už trochu docházel dech a v oslabení jsme inkasovali. Po té ještě soupeř přidal dvě branky a tak se zrodil celkový výsledek 0:3.  Kluci předvedli velmi dobré výkony v obou utkáních a jen potvrdili výrazný posun výkonnosti během celé sezony. Dorostenci B zakončili nakonec sezonu na 6. místě se ziskem 14 bodů!

Sestava: Šimák – Soulek, Prokop, Chajdrna, Pátek, Kotrbáček, Mrázek, Chudoba, Tupý

 

 

0 - 3
Celkový čas

8:0 FBC Došwich Dorostenci B vs TJ Centropen Dačice

K závěrečným dvěma utkáním 2. ligy dorostenců odjížděli hráči milevského dorostu B v neděli do Jindřichova  Hradce. Tam na ně čekali soupeři z opačných konců tabulky, poslední Dačice a první Jindřichův Hradec.

V neúplné sestavě ale posíleni o dva hráče A týmu se Došwiháci velmi intenzivně pustili do mužstva z města vynálezu kostkového cukru. Hned ve třetí minutě se ujali vedení a do konce první třetiny ještě dva góly přidali. Ve druhé třetině byl průběh třetiny velmi podobný. Góly padaly po velmi pěkných akcích a na konci druhé třetiny byl stav už 6:0. Do třetí třetiny šli naši hráči s úkolem vyzkoušet si něco nového a snažit se o kombinační hru. To se jim celkem dařilo a ještě přidali do soupeřovi branky další dva góly. Celkový stav 8:0 byl jasným vyjádřením hry na hřišti a milevští borci vyhráli zcela zaslouženě.

Sestava: Šimák – Trojáček, Dolejš,  Chajdrna, Pátek, Kotrbáček, Mrázek, Chudoba, Tupý

 

8
Celkový čas

FBC Došwich ml. žákyně vs Turnaj

Milevské mladší žákyně se představily naposledy v této sezóně v neděli na domácí palubovce. Soupeřkami jim byly jako již tradičně rivalky z Českých Budějovic a Soběslavi.

Povzbuzeny předchozím úspěšným turnajem sehrály holky vyrovnanou partii v prvním zápase s lídrem soutěže Soběslaví, po zásluze zápas skončil 2:2. Následoval souboj se Štírkami z Českých Budějovic, holky šly brzy do vedení a vše šlo podle plánu, Došwihačky měly více ze hry a vytvářely si řadu nadějných akcí. Bohužel i přes množství šancí se holkám nepodařilo skórovat a přišlo to otřepané „nedáš, dostaneš“, Štírky dvěma rychlými góly otočily utkání a dovedly ho do vítězného konce. Následoval opět zápas se Soběslaví, bohužel se našim děvčatům nedařilo pomalu nic, vytratila se kombinační hra, která se v posledních turnajích tak dařila. Soběslav tak zaslouženě vyhrála.Do posledního zápasu nedělního turnaje holky nastoupily opět proti Štírkám. Začátek prvního poločasu byl v naší režii, holky vedly 2:1. Štírkám se ale gólem do šatny podařilo vyrovnat.  Nástup do druhého poločasu se holkám nepovedl, bohužel přestaly hrát svoji hru a nechaly si vnutit hru soupeře. Soupeřky tak šly do vedení, a to udržely až do konce utkání.

Komentář trenéra Aleše Kováře: ,,Dnes holkám nevyšla jejich hra. Nedařila se jim kombinace, kterou předváděly na předchozích turnajích. Pozitivně ale vidím, že i když se nedaří tak holky drží při sobě, měly chuť hrát a se zápasy, které se vyvíjí v jejich neprospěch něco udělat. Dnes to bohužel ale nevyšlo. Holky si i tak za bojovnost zaslouží pochvalu. „

Náhled