Náhled

Náhled

Mladší žáci z FBC Došwich Milevsko vítězně ve Vimperku

 

V mrazivou neděli odjeli mladí Došwiháci(Panteři a Žraloci) na zápasy do Vimperka, kde se utkali s týmy FBC Vimperk a FBC Strakonice.

Jako první nastoupili Panteři proti Vimperku. Tento zápas se od začátku vyvíjel jednoznačně pro Došwiháky a soupeře porazili vysoko 26:2. O tento výsledek se zodpovědným přístupem postaral celý tým, přičemž pěkné a pohledné akce vytvářela trojice Jakub Trojáček, Daniel Dolejš a Adam Sláma. Do druhého zápasu Panteři nastoupili proti Strakonicím. Tento soupeř byl oproti prvnímu již těžší, ale přesto si se soupeřem poradili a opět vysoko vyhráli 11:4. Pochvalu si zaslouží golman Matěj Habart, který svými zákroky v brance podržel celý tým.

Žraloci v prvním zápase nastoupili proti Strakonicím. Tým složený i z kluků mladší kategorie(Elevů) a nováčků bojoval se Strakonicemi statečně, ale přesto podlehli 4:7.  Ve druhém zápase nastoupili proti Vimperku a stejně jako Panteři porazili Vimperk vysoko 11:1. Stejně jako v týmu Panterů si pohledné akce vytvářela trojice Jakub Kraus, Jaroslav Mrázek a Tomáš Chvála.

Panteři:

Silvestr Lubomír, Habart Matěj, Schorník Martin, Trojáček Jakub, Dolejš Daniel, Sláma Adam, Krampera Michal, Čechmánek Vojtěch, Polodna Vojtěch, Hanus Jiří

Žraloci:

Hejný Adam, Chvojan Václav, Mrázek Jaroslav, Kraus Jakub, Vácha Tomáš, Stráňka Filip, Hrdlička Jakub, Horek Denis, Vachta Matyáš, Kroupa Michal

FBC Došwich Milevsko Panteři  :  FBC Vimperk               26:2

FBC Došwich Milevsko Panteři  :  FBC Strakonice           11:4

FBC Došwich Milevsko Žraloci  :  FBC Strakonice              4:7

FBC Došwich Milevsko Žraloci  :  FBC Vimperk                11:1

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
25.2.2018 9:00 JČ liga mladších žáků 2017-2018