Zápis

Po úvodních dvou výhrách v domácím prostředí odjížděli dorostenci našeho klubu k dalším dvěma utkáním 1.ligy do Předměřic nedaleko Hradce Králové.Za soupeře měli domácí tým a tým z Hradce Králové.

V prvním zápase proti domácím FBC SION Předměřice se dlouho hrálo vyrovnaně. Milevští hráči řádně ostřelovali branku soupeře a trefili se až v 9.minutě.Kdy branku vstřelil Petr Dolejš.Na tu hned za dvě minuty navázal Jan Keyzlar. Do třetiny ještě domácí snížili a tak stav po první třetině byl 2:1.Hned na začátku druhé třetiny milevští dostali vyrovnávací gól.Rychle se z něho oklepali a David Prokop opět strhl vedení na naši stranu. Dva góly do konce druhé třetiny pak odvrátili odpor soupeře. Trefili se Martin Dolejš a Kryštof Fiala. Ve třetí třetině ještě pojistili výhru Martin Dolejš a Dan Hrůza. Celková výhra 7:2 byla zasloužená po dobrém výkonu celého mužstva.

Sestava Došwich Milevsko: Hrůza Dan, Trojáček Lukáš, Dolejš Petr, Fridrich Adam, Fiala Kryštof, Prokop David, Soulek Vojtěch, Lípa Jiří, Keyzlar Jan, Dolejš Martin, Čáp Marek, Tvrdík Karel (brankář)

online na webu .ceskyflorbal.cz

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
29.9.2018 0:00 1. liga dorostenců 2018-2019

Výsledky

Klub1. tř.2. tř.3. tř.GVýsledek
Dorostenci2337Vítěz
FbC Sokol Předměřice-SION DDM NG1102Poražený

Hřiště

dosud nestanoveno