Elévové v nízkém počtu sbírali zkušenosti

V neděli 11.10. vyrazila naše druhá nejmladší kategorie elévové do Českého Krumlova na svůj v nové sezoně první a zároveň na nějakou dobu poslední turnaj.

Elévové poměřili síly s domácím Českým Krumlovem, Pískem a Štíry z Českých Budějovic. Trenéři Jaromír Hrůza a Patrik Plocha na turnaj odcestovali s pouze pěticí statečných. Nemoci a obavy rodičů výrazně oslabily kádr našich mladých nadějí. I přesto se Došwiháci na turnaji prezentovali statečným výkonem a v žádném zápase neztráceli. Bohužel v rozhodujících momentech byl o jednu branku vždy lepší soupeř, což ale nehrálo pro trenéry výraznou roli. Všichni si turnaj společně moc užili a věří, že se spolu zas brzy potkají na dalším turnaji!

Komentář trenéra Jaromíra Hrůzy: I přes komplikace se sestavou jsme se představili v dobrém světle. Ve hře jsme zapojili spoustu prvků, které do hráčů na trénincích dostáváme a to je velmi pozitivní. Že nám tam nenapadalo tolik golů není vůbec podstatné. Musím všechny moc pochválit a pevně věřím, že nase hra bude jen lepší, pokud udržíme nastavené tréninky. Děkuji také rodičům, kteří jsou svým ratolestem oporami, jedou s nimi turnaj a emočně ho společně prožívají.