Mladší žáci zakončili sezonu třemi výhrami

V sobotu 9. dubna přišel na řadu závěr sezony pro mladší žáky. Svěřenci Jaromíra Hrůzy zakončili sezonu na domácím hřišti, kde se v rámci 2. výkonnostního koše utkali s Netolicemi, Pískem a Meťákem České Budějovice. Došwihákům vyšel turnaj na jedničku, se sezonou se rozloučili třemi výhrami!

Úvodní duel s Netolicemi byl od začátku velmi vyrovnaný, oba týmy si hned od úvodu tvořily řadu šancí. Vyrovnané utkání postupně přebírali do své režie Došwiháci, kteří si sledem rychle vstřelených branek po sobě vytvořili klíčový náskok, který dokázali udržet až do konce zápasu a dojít si pro vítězství.

Ve druhé bitvě na turnaji svedli Milevští souboj s okresním rivalem z Písku. Svěřenci Jaromíra Hrůzy navázali na výkon z prvního duelu, po pěkných akcích přidávali jednu branku za druhou a i z druhého zápasu si odnesli vítězství.

Souboj s Meťákem České Budějovice začal opatrněji. Došwiháci se rychle dostali do vedení, které si udržovali. Ani v tomto zápase nenechal milevský celek nic náhodě, postupně si začali Milevští vytvářet více šancí, které dokázali proměnit. I třetí utkání tak k radosti mohutně povzbuzujících rodičů dotáhli do vítězného konce a zakončili tak sezonu nejlepším možným způsobem, třemi výhrami!

Hodnocení turnaje od trenéra Jaromíra Hrůzy: Výhry se vždy hodnotí daleko lépe, ale tady si troufnu řici, že jsme vyhráli všechny zápasy zcela zaslouženě. Když srovnám naší hru v září a dnes, tak musim všechny pochválit, protože je vidět posun u každého hráče. Zvláštní pochvalu musím vyseknout také holkám, které se mezi kluky opravdu vyhrály a udělaly obrovský skok, také se utvořila krásná fungující parta, která má budoucnost. Doufám, že jsme položili pevné základy hry do dalšího období. Ligová sezóna sice skončila, ale pokračujeme dál v dobré práci, abychom se připravili na nadcházející květnové turnaje. Děkuji všem hráčům a hráčkám za nasazení se posouvat, také všem rodičům za jejich příkladnou podporu.

Sestava: Balážová – Černá, Fischerová, Čunátová, Jírovcová, Vácha, Fara, Šoul, Dušek, Koudelka, Fridrich, Štolz, Kripner

Fotogalerie ze zápasu s Netolicemi

DM6A6887