Povedené odpoledne, plné vzpomínek i zábavy. Došwich oslavil deset let své existence

V neděli 12. června proběhla nejvýznamnější událost roku pro náš klub. V milevské sportovní hale a na venkovním hřišti jsme totiž oslavili deset let od oficiálního založení florbalu v Milevsku.

Celý program odstartoval ve dvě hodiny odpoledne proslovem dvou nejvýznamnějších postav našeho klubu, prezidenta Lukáše Dolejše a manažera klubu Jaromíra Hrůzy, které navíc doplnil starosta města Milevska pan Ivan Radosta. Po zhodnocení úvodní dekády klubu, zavzpomínání na nějaké významné klubové momenty a předání dárku pro právě prezidenta klubu, přišla ta pravá oslava. Na venkovním hřišti bylo pro všechny dorazivší totiž připraveno bohaté občerstvení v podobě nápojů i jídla. Menší návštěvníci poté svedli mezi sebou na připravených hřištích vzájemné souboje, po kterých byli prezidentem klubu odměněni medailemi. K dispozici měli všichni také k náhlednutí klubové ročenky od založení klubu, kde našli nejvýznamnější úspěchy zaznamenané prostřednictvím milevských novin. Každý na závěr povedeného odpoledne poté obdržel výroční klubové triko, které mu bude tento významný klubový milník připomínat. Výroční odpoledne jsme si moc užili a věříme, že to nebyla poslední oslava tohoto formátu! Děkujeme všem!

Zároveň bychom rádi poděkovali všem členům i nečlenům, podporovatelům a fanouškům za podporu během úvodních deseti let klubové historie. Společně jsme vybudovali klub s pevnými základy, bez vaší podpory by to nikdy nešlo! Rozhodně však nechceme usnout na vavřínech, věříme, že tohle je pouze začátek!

Celou akci zhodnotil manažer klubu Jaromír Hrůza: Velmi povedená akce, které se zúčastnilo spoustu lidí, současní i minulí členové včetně rodinných příslušníků. Myslím si, že se všichni náramně bavili díky našemu venkovnímu hřišti, kdy jsme vdechli život prostoru nevyužívaného tenisového kurtu za sportovní halou, který se proměnil v krásné posezení s občerstvením a sportovním vyžitím na jednom místě. Celá akce probíhala naprosto podle plánů. Pokud se mám poohlédnout ze široka na celé jubileum, tak je až neskutečné, co se dá vybudovat z party nadšenců, a poté se podívat, kde je klub nyní. Samozřejmě, že obrovskou zásluhu na tom má prezident Lukáš Dolejš, kterému bych chtěl i zde za vše, co pro klub a jeho členy dělá poděkovat, málokdo si to dokáže představit a někdy i ocenit. Proto Luky díky!

Jsem moc rád, že se nás sešlo tolik. Přišlo hodně členů, ale i kamarádů napříč celými deseti lety. Jsem moc rád, že přišli pánové, kteří byli úplně u zrodu klubu. Jsem také rád, že přišli hráči, kteří už třeba nehrají nebo hrají jinde, ale přišli to s námi oslavit. Přišli hlavně také rodiče hráčů, bez z nich by to nešlo. Naším velkým partnerem je město, proto jsem rád, že si našel čas a dorazil pan starosta. Prostě jsem moc rád, že jsme byli zase všichni spolu, opět jsme si dokázali, že Došwich je jedna velká rodina, uzavřel své hodnocení akce prezident Lukáš Dolejš

Bohatou fotogalerii od Tomáš Duška najdete na klubovém FLICKRU!

DM6A0029