Jihočeské derby v Milevsku. Přijíždí Jindřichův Hradec

Již 6. kolo divizní skupiny C je na programu tento víkend. V sobotu v 20 hodin padne v milevské sportovní hale úvodní buly duelu mezi místním Došwihem a florbalisty z Jindřichova Hradce.

O SOUPEŘI

Sobotní soupeř začal sezonu perfektně. Jindřichohradečtí během úvodních pěti kol prohráli pouze jednou, a to se Strakonicemi. V ostatních duelech si tým z města rumu počínal stoprocentně, což ho řadí aktuálně na skvělou třetí příčku. Slovan najel v posledních dvou duelech na vítěznou vlnu, na výhru s Kaplicí a rezervou budějovických Štírů by Jindřichohradečtí navázali v Milevsku. Co se týče produktivity, tak té vévodí šestibodový Michal Hřebíček, hned pět bodů má poté čtveřice hráčů. Tento ukazatel vypovídá o tom, že Jindřichův Hradec disponuje širokým kádrem plným zajímavých hráčů. Za zmínku také stojí dvojice Patrik Holý a Tomáš Brožek, která pravidelně nastupuje také v 1. lize v dresu Štírů České Budějovice.

NÁŠ TÝM

Došwiháci by v sobotu rádi navázali na povedené utkání v Rokycanech, bude proti nim stát však o poznání těžší soupeř. Do sestavy se vrací Václav Strouhal. Kádr Lukáše Dolejše však hlásí před sobotním zápasem dvě citelné ztráty. Do hry nepustí zdravotní problémy kapitána Adama Černého a Jakuba Loskota. I tak má ale milevský tým velkou sílu, což bude chtít potvrdit v sobotu večer.

Co od utkání očekává trenér Lukáš Dolejš? Čeká nás třetí celek tabulky, zkušenější soupeř bude určitě favoritem. S Jindřichovým Hradcem jsme ještě nehráli, očekávám kvalitní, rychlé utkání. Určitě chceme před domácím prostředím bodovat a přiblížit se špičce tabulky.

Svůj předzápasový pohled poskytl také navrátilec do sestavy Václav Strouhal: Čeká nás opět kvalitní soupeř, stejně jako je tomu v každém kole. V Divizi už není lehkého soupeře. My jsme na soupeře dobře připraveni, věřím tomu, že i přes absenci dvou hráčů základní sestavy předvedeme velice kvalitní výkon a před domácími diváky si připíšeme tři body.

Přijďte podpořit naše muže A do haly! Budeme se na vás těšit!