Starší žákyně na domácí palubovce stoprocentní

Uplynulou neděli čekal další turnaj starší žákyně. Milevská děvčata se tentokrát představila na domácí palubovce, kde měla jediný cíl. Získat plný počet bodů proti českobudějovickým celkům.

V prvním duelu vyzvaly Došwihačky Štírky České Budějovice. Utkání mělo od začátku jasného vládce, a tím byly hráčky Milevska. Domácí hráčky si na hřišti dělaly prakticky co chtěly, po pěkných akcích přidávaly jednu branku za druhou. Skóre duelu se nakonec zastavilo na výsledku 9:1 pro svěřenkyně trenérů Fischera s Kovářem.

Ve druhém duelu čekal na milevské lídr soutěže – Meťák České Budějovice. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané, hra se přelévala z jedné strany na druhou. Došwihačkám se podařilo hned na startu utkání jít do vedení, což bylo pro pozdější průběh klíčové. Ještě do pauzy totiž Došwihačky přidaly další branku. I v dalším průběhu jsme sledovali zajímavou podívanou, už ovšem bez branek. Všechny akce obou týmů končily na skvěle chytajících brankářkách. Došwihačky tedy ovládly i svůj druhý nedělní zápas a po zisku bodů se již vyhouply na druhou příčku tabulky!

Sestava: Kovářová, Balážová – Černá, Čunátová, Prokopová, V. Čiháková, Jírovcová, Fischerová, Vejdovcová, L. Čiháková, Lelková, Linhartová, Doudová

Hodnocení celého turnaje od hlavních trenérů: Tento turnaj se holkám povedl, po většinu obou zápasů holky plnily vše, co jsme si řekli. Turnaj nám ukázal i slabší místa naší hry, na kterých musíme na trénincích zapracovat. Holkám patří velké díky, za přístup k turnaji. I když holkám docházely ke konci síly, nutno říct, že většina hráček měla v nohách sobotní turnaj mlžů, bojovaly až do konce a zaslouženě vyhrály oba zápasy. Děkujeme soupeřům a rozhodčím za velmi povedená utkání.