Do Milevska míří Kaplice. Prodlouží Došwiháci sérii výher?

Další víkend, další ligový zápas. Mužský A-tým čeká v neděli již 10. kolo Divize. Milevští by rádi pokračovali ve své vítězné šnůře. Do města vzduchotechniky ale tentokrát zavítá devátý celek tabulky Kaplice. Úvodní buly souboje je naplánováno na 18 hodin.

O SOUPEŘI

Náš nedělní soupeř má po devíti kolech na svém kontě devět bodů a okupuje devátou příčku. Před kaplickými florbalisty se sklonili během probíhající sezony Pacovští Honzíci, Dačice a Florbalová akademie České Budějovice, tedy celky nacházející se v tabulce za nimi. Kapličtí ale sahali po bodech i proti velkým favoritům. Těsně 7:8 podlehli lídrovi tabulky plzeňským Gorilám, 4:5 poté prohráli ve Strakonicích. Produktivitu Kaplice táhne ofenzivní lídr Tomáš Kadlec se šestnácti body, dvanáct bodů má poté dvojice Jakub Jirkal a Michal Forst. Tahounem Kaplice je jistě i Jan Völfl, který přišel v průběhu sezony ze Strakonic.

NÁŠ TÝM

Došwiháci zvládli důležitý duel na půdě Strakonic, do domácího duelu tedy půjde výrazně lépe naladěni. Svěřenci Lukáše Dolejše drží momentálně sérii pěti vítězství v řadě, svoji sérii si Milevští hodlají prodloužit i po nedělním duelu. Velkým milevským problémem je ale v posledních týdnech marodka. Milevské mužstvo má řadu marodů, do utkání tedy půjde výrazně oslabeno. I tak ale půjde Došwiháci do utkání namotivovaní a před domácími fanoušky budou chtít odcházet ze zápasu jako vítězové.

Co od nedělního duelu očekává trenér Lukáš Dolejš? Čeká nás další neznámý soupeř. Náš klub se s Kaplicí utkával v dřívějších dobách, kádry se výrazně od té doby proměnily. Chceme navázat na výkon a skvělý výsledek ze Strakonic. Především je důležité užít si každý zápas, dokud to ještě jde. Potýkáme se s výraznou marodkou, věřím, že se někteří marodi stihnou dát dohromady. Těším se na naše diváky, věřím, že jich přijde hodně. Jdeme si jednoznačně pro tři body, které by nás posunuli v tabulce ještě výše.

Svůj předzápasový pohled nabídl i Patrik Plocha: V domácím utkání s Kaplicí jsme jednoznačným favoritem. Utkání nebude určitě nic jednoduchého. Ve vyrovnané tabulce je pro nás důležitý každý bod. Věřím, že v nedělním duelu budeme brát všechny tři my a potvrdíme svoji roli v horní části tabulky.

Jak již bylo zmíněno, utkání odstartuje v 18 hodin. Doražte podpořit milevský celek v dalším domácím souboji. Budeme vás potřebovat!