Muže A čeká cesta do krajské metropole. Vyzvou českobudějovické Štíry

V neděli 28. 11. mají muži A na programu jedenácté kolo Divize, čeká je tedy poslední duel první poloviny ligové sezony. Milevské nečeká nic jednoduchého, míří totiž na palubovku rezervy českobudějovických Štírů.

O SOUPEŘI

Nedělnímu soupeři patří aktuálně devátá příčka tabulky. Českobudějovičtí během devíti duelů nasbírali deset bodů. Vyšlápli si na Kaplici, Florbalovou akademii Č. B a Pacovské Honzíky, bod brali v duelu s Rokycany. V průběhu sezony Štíři ukázali, že dokází potrápit i týmy výše postavené, o pouhý jeden gól nestačili těsně na Strakonice a Jindřichův Hradec. Tentokrát by rádi Českobudějovičtí uzmuli na domácí palubovce nějaké body. Kádr Českých Budějovic je napěchovaný zkušenosti. Řada hráčů má alespoň nějaké zkušenosti s druhou nejvyšší soutěží, v tom budou mít Štíři oproti mladému milevskému celku velkou výhodu. Co se týče produktivity, tak té vévodí dvojice Dominik Vlček a David Caha. První jmenovaný má na svém kontě už devatenáct bodů, druhý sedmnáct.

NÁŠ TÝM

Milevský celek se stále výrazněji potýká se zdravotními komplikacemi. Kádr Došwiháků čítá řadu marodů, stále není jasné, kdo bude moci do duelu zasáhnout, marodka dokonce oproti předešlému duelu s Kaplicí ještě vzrostla. I tak půjdou Milevští do zápasu s velkým odhodláním v duelu uspět. Vítězná série svěřenců Lukáše Dolejše momentálně čítá šest duelů, v neděli by milevský celek rád přidal sedmý korálek. Bude to však velmi těžké. Milevští mají svému soupeři co vracet. Na startu loňského ročníku prohráli v Českých Budějovicích, o motivaci tedy budou mít postaráno.

Co před zápasem očekává brankář Miloš Kahoun? V zápase, na horké půdě Štírů B, budeme chtít jednoznačně odčinit slabý výkon z domácího utkání proti Kaplici. Ačkoliv jsme tabulkově favoritem, loni jsme budějovickým hráčům po tvrdém a vyhroceném zápase podlehli. Musíme tedy předvést kvalitní a koncentrovaný výkon, abychom si odtud odvezli vítězství. Snad už se marodi uzdraví a budeme opět v plné sestavě a zvítězíme.

A co před utkáním očekává Lukáš Dolejš? V neděli nás čeká poslední zápas první poloviny sezony. Narazíme na těžkého soupeře, který má ve svém kádru řadu zkušených hráčů. Stále nás trápí marodka, zatím nevíme, kdo se stihne vrátit. I přesto chceme jednoznačně bodovat a udržet se v popředí tabulky. To je náš nedělní cíl.

Doražte náš čelek podpořit přímo do Českých Budějovic nebo fanděte přes on-line přenos na portále Český florbal. Startujeme v 18:30!