Čtvrtý zápas sezony, počtvrté doma. Muži A hostí Jindřichův Hradec

Již čtvrté divizní kolo nabídne nadcházející víkend. Milevští muži A se počtvrté v řadě představí doma. První říjnový den zavítá do Milevska Jindřichův Hradec, se kterým se Došwiháci utkali před více než měsícem v rámci Poháru Českého florbalu. Úvodní buly padne v milevské sportovní hale v 19 hodin.

O SOUPEŘI

Jak již bylo zmíněno, oba týmy se utkaly ve vzájemném duelu 28. srpna. V rámci 2. kola Poháru Českého florbalu se radovali Došwiháci z výhry 7:4. Po více než měsíci však půjde zcela o jiný zápas. Jindřichohradečtí mají za sebou rozpačitý start do Divize. V úvodním duelu s rezervou Panthers Praha dlouho tahali kratší konec, avšak brankou v poslední sekundě zápasu dokázali srovnat a v prodloužení uzmout dva body na svoji stranu. Jiná písnička to poté byla o týden později se Soběslaví. Na hřišti nováčka soutěže padl Slovan 3:6. Chuť si poté hráči Jindřichova Hradce spravili o uplynulém víkendu, kdy na domácí palubovce nedali moc šancí rezervě Štírů, kterou přehráli vysoko 10:2. Produktivitě týmu vévodí zkušený matador Michal Hřebíček s osmi body, za ním je poté s pěti body Filip Šimek. Tým Jindřichova Hradce i letos čerpá ze spolupráce z českobudějovickými Štíry, odkud pendluje v rámci střídavých startů do týmu trojice odchovanců Patrik Holý, Tomáš Brožek a David Camrda. I díky těmto hráčům otřelým druhou nejvyšší soutěží nabírá tým Jindřichova Hradce na síle, v sobotu by měla být tato trojice k dispozici.

NÁŠ TÝM

S velkou motivací rozhodně půjdou do duelu Došwiháci, kteří minulý víkend prožili nepovedené utkání se Strakonicemi. Na matný výkon budou chtít Milevští rychle zapomenout a hned v dalším duelu opět nastartovat svoji vítěznou šňůru. Kádr milevského celku opět nebude z několika důvodů kompletní. Šanci ukázat dostanou ale i junioři, kteří mají po kvalifikaci o nejvyšší soutěž volno.

Co od zápasu očekává univerzál David Staněk? Po minulém týdnu, kdy jsme předvedli jeden z nejslabších výkonů co jsme postoupili do divize, se celý tým chce vzpamatovat a uhrát dobrý výsledek. Musíme si nastavit hlavy na zápas a předvést kvalitní florbal, protože soupeř nám nedá nic zadarmo. Rozhodně se chceme revanžovat také divákům, kteří nás přišli podpořit v hojném počtu. Jsme dostatečně namotivováni to tentokráte zvládnout.

Svůj předzápasový pohled nabídl i trenér Marek Jiřík: Je to skoro měsíc, co u nás Hradec hrál v poháru. Vlastně nás čeká zase to samé. Nepříjemný soupeř, který umí hrát hodně tvrdý florbal. Pro nás bude nejdůležitější nabrat zase sebevědomí a ukázat si, že když budeme hrát florbal, kterým se chceme prezentovat, tak budeme úspěšní. Doufám, že se nám vrátí chuť a bojovnost, která nám teď pár zápasů chyběla.

Jak již bylo zmíněno, mužské áčko se bude chtít revanšovat divákům za nepovedený duel se Strakonice a vrátit se na vítěznou vlnu. Ani tentokrát je nečeká jednoduchý soupeř, a tak budou potřebovat vaši podporu! Doražte proto v sobotu podvečer do milevské sportovní haly, začínáme netradičně v 19 hodin!