6 - 8
Celkový čas

Zápis

K posledním dvěma zápasům  v základní části odjeli dorostenci A v sobotu do Šťáhlav. V boji o vítězství v 2. výkonnostním koši narazili nejprve na FBC Říčany a poté na domácí FBŠ Plzeň.

V prvním utkání šlo o souboj dvou doposud neporažených týmů v tomto kole a tedy boj o prvenství. Milevští borci nastoupili do utkání skvěle a první třetinu vyhráli jasně 3:0 po výborném výkonu. Ve druhé třetině se Draci z Říčan začali rychleji pohybovat a zvýšili svoji aktivitu v útočném pásmu.Výsledkem byla velmi pohledná a vyrovnaná třetiny, ve které oba týmy vstřelili po třech brankách. Rozhodujícím momentem zápasu byl zřejmě začátek třetí třetiny, kdy chyby milevských posadily soupeře do sedla a ten otočil výsledek zápasu velmi rychle ve svůj prospěch.I když se milevští snažili se zápasem něco udělat, tak soupeř si už vítězství zkušeně pohlídal. Utkání byla spíše slušela remíza, ale i tak se Došwiháci rozhodně za svůj výkon nemusí stydět.

SESTAVA:Tvrdík  -Lípa, Kotrba, Petroušek, Prokop – Sláma,Trojáček Lukáš, Kolář, Prčík,Štván, Šanda, Trojáček Jakub, Dolejš

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
29.2.2020 11:30 1. liga dorostenců 2019-2020

Výsledky

Klub1. tř.2. tř.3. tř.GVýsledek
Dorostenci3306Poražený
Říčany0358Vítěz

Hřiště

SH Šťáhlavy