Starší žáci i po víkendovém turnaji stále letos neporaženi

Zleva sedí: Filip Prokop, Matěj Habart, Jakub Veselý, Karel Čunát, Jakub Trojáček, Daniel Dolejš, Martin Schorník, Adam Sláma a Patrik Novotný
Ležícím brankářem je Adam Hejný

V sobotu 14.12. zajížděli ke svým dalším zápasům starší žáci modří do Českých Budějovic, kde na hřišti Meťáku České Budějovice hájili svoji neporazitelnost. Postupně na ně čekali Štíři České Budějovice, domácí tým a 1. Fbk Tábor.

V prvním zápase Došwiháci narazili na rivala Štíry České Budějovice. Do zápasu milevští nevstoupili dobře a soupeř odskočil o dvě branky. Na konci poločasu svítil na ukazateli skóre stav 2:3 a Došwiháci tak museli v druhém poločase stav obracet. Vyrovnat se podařilo 4 minuty po začátku druhého poločasu. Hned o minutu později šli Došwiháci do vedení zásluhou Jakuba Veselého. I přes závěrečný tlak Štírů se jim branku vstřelit nepodařilo a Došwiháci si tak připsali další vítězství!

V druhém zápase změřili kluci síly s domácím Meťákem. V tomto zápase nechtěli milevští nechat nic náhodě a od začátku si šli za vítězstvím. Pěkné kombinace se dařili proměňovat v branky. Konečný stav 6:2 ukazuje dominanci v zápase.

V posledním zápase na turnaji na kluky čekal Tábor. Po prvním poločase svítil stav 4:2 pro milevské a vypadalo to na další jasné vítězství. Tábor se ale nevzdal a v druhé půli předváděl pěkný florbal, který nesl ovoce. Dvě a půl minuty před koncem se týmu od Jordánu dokonce podařilo srovnat. To by ale nebyli Došwiháci, aby se spokojili s remízou a minutu před koncem rozhodl přesnou střelou Daniel Dolejš, který rozpoutal velkou radost rodičů a hráčů a přisoudil další vítězství.

Modří starší žáci tak dokázali vyhrát další tři zápasy a kráčí si v sezoně stále bez porážky!

Sestava: Hejný, Habart – Trojáček, Dolejš, Sláma, Prokop, Novotný, Čunát, Veselý, Schorník