Náhled

Náhled

Ke svým dalším zápasům odjížděli mladší žáci Žraloci do Soběslavi, kde na ně čekal domácí tým, Meťák České Budějovice a Blatná.

První zápas nabídl souboj s domácí Soběslaví. Došwiháci od začátku utkání ukazovali výrazný pokrok oproti předešlému turnaji a neslo to ovoce. Naši hráči svého soupeře přehráli a zaslouženě si došli pro vítězství 5:3! V druhém klání čekal na kluky Meťák České Budějovice Orange, který Žraloky na minulém turnaji porazil takže naši hráči měli o motivaci postaráno. Došwiháci předváděli velmi dobrý bojovný výkon podpořený výborným brankářem, který znamenal vítězství 3:1. V posledním zápase na turnaji čekali na milevské Divočáci z Blatné. Soupeř na turnaji dominoval takže se dal čekal velmi těžký zápas, což se potvrdilo. Divočáci s řadou starších žákyň v sestavě byli nad síly Došwiháků, kteří si tak na turnaji připsali dvě vítězství a jednu porážku.

Příští turnaj čeká kluky 2.11. na domácí palubovce!

Sestava: Novák, Novotný – Dušek, Hrych, Koudelka, Rataj, Kamír, Bastl, Trojáček, Krajča, Kudrna, Barták, Řehoř, Pešata, Hron

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
13.10.2019 9:00 JČ liga mladších žáků 2019-2020

Hřiště

SH TJ Spartak Soběslav
Nová 401/1, Soběslav II, 392 01 Soběslav, Česko