Divize začíná, muži A cestují v prvním kole do Strakonic!

Již v sobotu 12.9. startuje pro naše muže A historicky první ročník v celostátní soutěži. V prvním kole zajíždějí svěřenci trenéra Lukáše Dolejše do Strakonic, kde je vyzve od 17:00 místní FbC.

,,Ve Strakonicích nás čeká doufejme velmi zajímavý zápas v dobré kulise. Strakonice působí v této soutěži řadu let a v tomto zápase budou jistě favoritem. Mají ve svém kádru spoustu zkušených hráčů, což je jejich výhoda. Během letní přípravy jsme s nimi odehráli několik zápasů, které byli v celku vyrovnané a pokud dokážeme navázat na tyto výkony, tak budeme spokojeni. Nevýhodou pro nás je také to, že do Ústí míří naši junioři, čili nepojedeme s plným kádrem. I přesto věříme, že si nějaké body můžeme odvést a již se nemůžeme dočkat prvního hvizdu. “ nechal se slyšet před utkáním hlavní trenér Lukáš Dolejš.

Kromě Strakonic se Došwiháci potkají ve čtvrté nejvyšší soutěži s regionálními celky z Písku, Tábora, Jindřichova Hradce nebo Českých Budějovic.

,,Jsem moc rád, že se budeme potkávat s těmito týmy. Derby mají vždy zcela jinou atmosféru. Zápasy nemají favorita a jsou dost vyrovnané a vyhecované. Moc se na tyto zápasy těšíme. “ podotkl kapitán týmu Jakub Mrzena

Kromě těchto týmů čekají milevský celek například cesty do Plzně, Pacova, Kaplice nebo Rokycan. Nejdelší trasa poté čeká nováčka soutěže do Domažlic.

Kompletní rozpis soutěže: https://www.ceskyflorbal.cz/souteze/elitni/divize-C/vysledky/

Ve skupině C tedy čeká Došwiháky v základní části 22 zápasů, po kterých 3 nejlepší celky postoupí do bojů o Národní ligu, naopak dva nejhorší zamíří do Regionální soutěže.

-cer-