Vyjádření klubu ke vzniklé situaci

Tak se nám sezona pěkně rozjela, každý tým už rozehrál svoje mistrovské soutěže. Bohužel se nám vrací situace, kterou už trochu známe z jara. Od pondělí vláda ČR v souvislosti s COVID opatřením přerušuje veškeré sportovní soutěže. Je to velice nemilé, ale pořád je zdraví přednější. Co to pro nás znamená? Ještě do neděle můžeme odehrát svoje zápasy a zatrénovat si v hale. Dnešní tréninky se v tělocvičnách už bohužel ruší. Všechny mistrovské zápasy tedy proběhnout podle předpokladů a věříme, že si je všichni patřičně užijeme. Nikdo nevíme, na jak dlouho budeme muset kvůli pandemii své soutěže odložit.

Plně si uvědomujeme, že minimálně čtrnátctidenní tréninkový výpadek by byl rapidně znát. Proto jsme operativně zamluvili tréninkové prostory venku na malé umělce a tréninkový proces se nepřerušuje díky projektu TRÉNUJEME VENKU. Každou kategorii tedy čekají tréninky venku s maximálním počtem 20 účastníků.

Pevně věříme, že tuto dobu opět přežijeme a že dokážeme všem, jací jsou sportovci díky své trénovanosti vysoce odolní a s každou překážkou se dovedou porvat na jedničku.

DRŽME SE A SPORTUJME