Elévové si za své výkony vysloužili pochvalu od trenéra

Postupně se rozjíždí sezona všem kategoriím, o uplynulém víkendu sezonu odstartovala také druhá nejmladší kategorie – elévové. Svěřenci trenérů Jaromíra Hrůzy a Patrika Plochy vyrazili na první ligový turnaj do nedalekého Písku.

Naše elévy čekaly během sobotního dne čtyři duely. Turnaj otevřeli duelem se Strakonicemi, který pro Došwiháky dopadl porážkou. V druhém duelu s domácím Pískem už to bylo o poznání lepší, Milevští totiž zaznamenali první vítězství v sezoně. S velkou chutí po vyhraném duelu vtrhli Došwiháci i do utkání s Jindřichovým Hradcem. Po velmi pěkných akcích přidával milevský celek jednu branku za druhou, což znamenalo druhou sobotní výhru. Turnaj naši elévové zakončili s Českým Krumlovem, se kterým se po vyrovnaném duelu rozešli smírně. Došwihácké výkony měli vzestupnou tendenci, turnaj nakonec Milevští zakončili s dvěma vítězstvími, jednou remízou a jednou porážkou.

Hodnocení turnaje od hlavního trenéra Jaromíra Hrůzy: Do sezony jsme vstoupili velmi dobře. Hráli jsme to, co kluky učíme, což bylo vidět, nese to své ovoce. Naší snahou je pokračovat ve stejné průpravě, která je zaměřena na herní schopnosti jednotlivce. Turnaj nám ukázal, že hrát druhý koš je pro nás aktuálně přesně to pravé . Věřím, že postupem času nakoukneme i do koše prvního. Kluky bych chtěl moc pochválit, velmi příjemně překvapili, pevně věřme, že sezonu dohrajeme podle plánů celou. Děkuji také rodičům za jejich podporu, cením si toho!

Sestava: Rataj Adam, Zelenka Radek, Zelenka Karel, Prášek Jiří, Rouša Sam, Procházka Šimon