Mužské áčko vyzve ve druhém domácím duelu rezervu Štírů

Přesně týden uplynul od zahajovacího duelu mužského áčka se Soběslaví. I tento víkend se Došwiháci ukáží na domacím hřišti. Tentokrát dorazí do města vzduchotechniky tým z krajské metropole, rezerva českobudějovických Štírů. Úvodní buly je naplánováno na 18 hodin.

O SOUPEŘI

Sobotní soupeř milevských nevstoupil do nového ročníku ideálně. Českobudějovičtí zahájili sezonu na hřišti Strakonic, kde inkasovali vysokou porážku 3:18. Štíři drželi se soupeřem krok pouze v první třetině, následně se jejich hra rozpadla. Českobudějovický celek prošel před novou sezonou odměnou, v týmu se objevila řada nových hráčů, několik mladíků. Jelikož se jedná o rezervní tým, tak je složité předpokládat s jakým týmem soupeř v sobotu do Milevska dorazí. Největší hrozbou bude pro milevské zřejmě David Caha. Dlouholetý hráč týmu patřil v předešlé sezony k nejproduktivnějším v celé soutěži, bodová produkce se tedy od něj budě očekávat. V předchozí sezoně byly vzájemné duely na branky bohaté. Oba celky uhájily své palubovky. Nejprve se v listopadu minulého roku radoval soupeř, v únoru byli úspěšní poté Milevští. Pokud by zůstalo toto pravidlo i v sobotním duelu, tak by se Došwiháci rozhodně nezlobili.

NÁŠ TÝM

Došwiháci by rádi naváhali na vysokou výhru s nováčkem ze Soběslavi, tentokrát však dorazí o poznání těžší soupeř. Kádr Došwiháků by měl být v podobném složení, jako tomu bylo v posledním ligovém duelu. Díky kvalifikačním bojů juniorů totiž nemohou využít pomoci mladých juniorských pušek. Jinak je tým však v plné zbroji a připraven zapsat další ligové vítezství!

Co od zápasů očekává obránce Patrik Plocha? Zápasy se Štíry se vyznačují velkým množstvím gólů na obou stranách a dost často i velkým počtem vyloučených. Určitě bude na co se těšit. V tomto zápase budou rozhodovat maličkosti a individuální hra každého hráče. Těším se, že předvedeme své maximum a věřím že za podpory diváků body zůstanou v Milevsku.

Svůj pohled nabídl i Lukáš Dolejš: Chceme jít do každého zápasu naplno a maximálně zkoncentrováni. Zápasy se Štíry jsou vždy vyrovnané a my chceme získat tři body. Bude to určitě zase pěkná bitva, my se na ní těšíme. Věřím, že přijde hodně fanoušků a společně si zápas užijeme

Vzájemné duely byly v předešlém ročníku opravdu ofenzivní. I tentokráte se dá čekat gólová produkce. Přijďte se podívat na florbal celostátní úrovně a podpořit naše áčko v cestě za dalšími ligovými body!