Archiv pro den: 10. 11. 2019

FBC Došwich strži modří / 1. FbK Tábor

V posledním zápase na turnaji na kluky čekal nedaleký Tábor. Proti Táboru se klukům většinou nedaří hrát kombinační hru a kluci tak přechází na nekombinační, ale spíše  individuální hru, která více vyhovuje soupeři.  První třetinu Došwiháci otevřeli  vstřelenou brankou. Tábor po šesti minutách vyrovnal, ale to by nebyli milevští, aby se do deseti vteřin nedostali opět do vedení. Poté přišlo vyloučení na milevské straně a soupeř měl přesilovou hru, která se mu podařila využit. První třetina tedy skončila nerozhodně 2:2. Do druhé třetiny kluci vlétli a přehrávali soupeře. Během chvilky se to projevilo i na skóre.  Táborským se ještě podařilo 30 vteřin do konce snížit, ale naši kluci si vítězství už  udrželi. V závěru byla hra zbytečně vyhrocená kvůli nepřiměřeným narážkám táborských trenérů na vrub rozhodčích, ale ani to soupeři už nepomohlo a milevští se tak mohli radovat i ze třetí turnajové výhry. Došwiháci si tak připsali další vítězný turnaj a stále pokračují v sezoně bez porážky!

Sestava: Hejný – Habart, Bouška, Dolejš, Trojáček, Baťala, Novotný, Čunát, Sláma, Veselý, Schorník, Vácha, Rázl, Mrázek

Odkaz na český florbal

4 - 3
Celkový čas

FBC Došwich strži modří / FBC Štíři Č. Budějovice zelení

V druhém zápase čekal na kluky věčný rival z Českých Budějovic a byl to také velký boj. Utkání začalo opatrně, ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Do vedení se po devíti minutách dostali hosté. Vedení jim ale vydrželo pouhých deset sekund a bylo srovnáno. Přestřelka v milevské sportovní hale ale pokračovala dále. O dalších 10 sekund šli hosté do vedení o následujících 11 sekund už bylo opět vyrovnáno. Tímto výsledkem skončila i první třetina. Ve druhé třetině už to tak otevřený florbal nebyl. Oba týmy hrály dobře z obrany a podnikaly rychlé protiútoky. Rozhodující moment přišel v 21. minutě utkání, kdy se domácí dostali do vedení. Štíři České Budějovice poté projevili snahu vyrovnat a dokonce si vytvořili několik zajímavých šancí, které ale ztroskotali na Adamovi Hejném. Došwiháci tak zvládli další vyrovnaný zápas tentokráte 3:2.

Sestava: Hejný – Habart, Bouška, Dolejš, Trojáček, Baťala, Novotný, Čunát, Sláma, Veselý, Schorník, Vácha, Rázl, Mrázek

Odkaz na český florbal

3 - 2
Celkový čas

FBC Došwich strži modří / FbC Písek

V neděli 10.listopadu odehráli další tři boje v prvním koši starší žáci – MODŘÍ.  Proti Došwihákům nastoupili hráči z Písku, Č. Budějovic a Tábora.

V prvním zápase kluci  nastoupili proti rivalovi z Písku a prvně ve třech lajnách, kde trenéři dali šanci svým spoluhráčům z druhého milevského týmu. Písek na Došwiháky nastoupil rychlým pohybem, kombinační hrou a než se starší žáci stačili rozkoukat, tak obdrželi první branku. I přes veškerou naši snahu dát soupeři vyrovnávací branku kluci neměli v zakončení štěstí a do konce první třetiny ještě obdrželi jednu branku. Do druhé třetiny milevští vstoupili již se dvěma útoky a hladoví po vítězství. Brzy se kluci dostali do tempa a to se projevilo i první vstřelenou brankou. Písek ale pokračoval ve svém výkonu a ještě navýšil své vedení o dvě branky. Poté ale kluci opět zabrali a snížili na 2:3. Přelévaná pokračovala a Písek navýšil opět o dvě branky – 2:4. Pak přišla chvíle našich borců a začali Písek dotahovat. Během dvou minut to bylo 4:4. Do minuty opět Písek navýšil na 4:5. Do pěti vteřin poté bylo opět srovnáno Danielem Dolejšem na 5:5 a 15 vteřin před koncem zápasu završil vítězství velký obrat  na 6:5 Adam Sláma a rozpoutal velkou radost v milevské sportovní hale.

Sestava: Hejný – Habart, Bouška, Dolejš, Trojáček, Baťala, Novotný, Čunát, Sláma, Veselý, Schorník, Vácha, Rázl, Mrázek

Odkaz na český florbal

6 - 5
Celkový čas