Vyber si parťáka do dvojice

DNEŠNÍ CHALLENGE

Pro druhé kolo soutěže máš za úkol vybrat si jakéhokoli parťáka z celého soutěžního pole (nemusí být stejně starý). Vybírej dobře, ale rychle, ať ti tvého parťáka nevyfoukne někdo jiný!

Můžeš získat bonus 20 XP,  když vytvoříš dvojici s úplně novým hráče a nebo bonus 10 XP, když si do dvojice vybereš někoho, kdo má méně jak polovinu tvých bodů.

*Kdo nebude mít dvojici, bude mu parťák přidělen.

Pozor! pro toto kolo platí tato pravidla.

  1. Platí pravidla z kola prvního
  2. Druhým kolem můžeš projít pouze s parťákem, tedy ne sám
  3. Přidělení denních challenge bodů je závislé na tom zda i tvůj parťák splnil denní challenge

Celá Challenge je jako jeden velký florbalový zápas! Máme za sebou rozběhání, protažení, zahřátí a seznámení se s prostředím, ve kterém proběhne zápas. Zkoušíte jaká je podlaha a sledujete soupeře, jak on se rozcvičuje a odhadujete jak asi bude silný.  To bylo to první kolo.


Dnes vstupujeme do zápasu. Florbal je týmová hra, a proto je třeba vytvořit tým pro první třetinu. Zatím pouze ve dvojicích, ve kterých budete na dálku spolupracovat a hlavně společně sbírat body pro celou dvojici, ale jednotlivé bodování bude i tak zachováno, takže je jen na tobě, jak budeš chtít vlastní dvojici posouvat na vrchol, protože důležitá je práce týmová, aby oba ve dvojici sbírali body. A o tom bude to kolo druhé 🙂

A takto jste se rozdělili 🙂

SKUPINA A

SKUPINA B

SKUPINA C

SKUPINA D

SKUPINA E

SKUPINA F

SKUPINA G

SKUPINA H

SKUPINA CH

SKUPINA I

SKUPINA J

SKUPINA K

SKUPINA L

SKUPINA M

SKUPINA N

SKUPINA O

SKUPINA P

SKUPINA Q

SKUPINA R

SKUPINA S

SKUPINA T

SKUPINA U

SKUPINA V

SKUPINA Z

KAM DÁL