Muže A čekají o víkendu Pacovští Honzíci

Po historicky prvním domácím utkání, ve kterém naši muži A přehráli soupeře z Tábora 9:3, zajíždí tuto neděli do Chýnova. V rámci 3. kola je v místní nové hale čekají Pacovští Honzíci.

O SOUPEŘI

Náš nedělní soupeř v přechozí sezoně působil ve skupině D, kde se střetával s jihomoravskými celky, týmy z Vysočiny a z Východních Čech. Tým z Pacova zakončil loňskou sezonu na 9. místě z jedenácti celků hrající Divizi D. Pacovští měli problém především v obraně. 143 inkasovaných branek během 20 ligových utkání nedělá obraně týmu z Vysočiny dobrou vizitku. O bodovou produkci týmu se starala především dlouholetá ofenzivní hvězda Matěj Doubek, který nastřádal úctyhodných 61 bodů za 23 branek a 38 asistencí a již několikátou sezonu po sobě se zařadil mezi nejproduktivnější hráče celé soutěže! Letošní sezonu odstartoval náš nedělní soupeř parádně. Po vysokém venkovním vítězství 8:1 v Táboře přišla ale velká facka. Minulou neděli totiž Pacovští Honzíci nestačili na rezervu Českých Budějovic na jejich hřišti vysoko 3:10. Rozhodně tedy budou mít v neděli co napravovat.

NÁŠ TÝM

Po povedeném domácím utkání s Táborem by milevští chtěli pokračovat i nadále na vítězné vlně. Došwiháky čeká velmi náročný víkend. Po nedělním ligovém střetnutí sehrají svěřenci Lukáše Dolejše na svatého Václava 4. kolo Poháru Českého florbalu. V něm přivítá třetiligový Králův Dvůr. Stejně jako minulý týden budou milevští v plné sestavě. Do týmu se také vrací Václav Strouhal a svůj debut prožije nová posila ze střešovického Tatranu David Kolář.

Předzápasový komentář Lukáše Dolejše k zápasu: Čeká nás velmi těžký zápas s takticky vyzrálým soupeřem. Už delší dobu hrají pospolu, což je samozřejmě znát. Jsem rád že v našem kádru se už objeví některé nové tváře. Rozhodně svou kůži zadarmo nedáme a o body se řádně porveme. Přijeďte nás podpořit do Chýnova!

Na domácí palubovce se představí tento víkend starší žáci MODŘÍ. V rámci prvních zápasů v 1. koši je v sobotu čeká Písek, Štíři České Budějovice zelení a 1. FbK Tábor.

Bílí starší žáci zamíří v sobotu do Soběslavi. V rámci 3. koše zde narazí na Štíři České Budějovice modří, Jindřichův Hradec a domácí Soběslav.

V rámci posledního kola kvalifikace o KB ligu odcestují junioři v sobotu do Prahy, kde je na Jižním Městě přivítá od 13:00 Florbal Chodov.

V neděli poté čeká první domácí turnaj juniory B. Ti nejprve vyzvou rezervu Štírů z Českých Budějovic a poté 1. FbK Tábor.