Muži A míří do Chýnova, vyzvou trápící se Pacov

Sérii dvou vítězných duelů v řadě drží muži A. O to třetí budou svěřenci Lukáše Dolejše bojovat v neděli v Chýnově, kde vyzvou Pacovské Honzíky. Začátek duelu je naplánován v 16 hodin.

O SOUPEŘI

Pacovu se start do sezony vůbec nevyvedl. Po pěti odehraných kolech čeká náš nedělní soupeř stále na první ligové body. V posledním utkání na hřišti rezervy Štírů prohráli Pacovští Honzíci 8:3. Všechny tři body ztratili i v zápasech s Kaplicí, Strakonicemi, Dačicemi a Jindřichovým Hradcem. Co se týče produktivity, tak jí vévodí již několik let po sobě kapitán Matěj Doubek s dvanácti body, za ním je poté pětibodový Jan Tomšů a Petr Diviš. Pacovští by rádi své první body získali již tuto neděl, tomu se však Došwiháci pokusí zabránit.

NÁŠ TÝM

Milevští mají za sebou povedené duely s Rokycanami a Jindřichovým Hradcem, díky který se příblížili vrchu tabulky. Na vítězné vlně by rádi pokračovali svěřenci Lukáš Dolejše i po nedělním zápase. Oba celky se spolu potkali na startu předchozí sezony. Ze vzájemného duelu odcházeli spokojenější Milevští, kteří si odvezli z Chýnova vítězství 8:5. Kdyby nedělní duel dopadl podobně, tak by se v Milevsku určitě nikdo nezlobil. Zvládnout Došwiháci i třetí venkovní utkání v této sezoně?

Předzápasový pohled poskytl trenér Lukáš Dolejš: Zajíždíme na horkou soupeřovo půdu. Nečeká nás jednoduchý zápas, soupeř se určitě bude prezentovat tvrdým florbalem. Chceme potvrdit dobré poslední zápasy a opět bodovat. Tým si začíná sedat v jednotlivých formací, za což jsem rád. Vše se ustálilo. Věřím, že si odvezeme tři body.

A co od utkání očekává obránce Patrik Plocha? Poslední zápas s Pacovem si vybavuji jako bitvu emocí, hrál se tvrdý florbal. Když udržíme své emoce na uzdě vzdor našemu velmi mladému týmu by jsme tento jistě zkušený tým měli porazit a konečně začít sérii vítězství. Nicméně by to měl být vyrovnaný zápas, doufám, že pro nás se šťastným koncem. Věřím ve vítězství v tomto zápase, dáme do toho vše a sebereme tři body!

Utkání můžete sledovat prostřednictvím on-line přenosu na portálu Český florbal nebo můžete kluky dojet podpořit přímo do nedalekého Chýnova. Každý fanoušek se počítá!