Divize je zpět! Muži A vyzvou v důležitém klání Rokycany

Celostátní soutěže jsou zpět, to znamená jediné. Do hry se opět po vánoční pauze vracejí muži A, které čeká téměř po měsíci domácí utkání. Svěřenci trenérů Dolejše s Jiříkem vyzvou na domácí palubovce šestý celek tabulky Rokycany.

O SOUPEŘI

Jak již bylo zmíněno, tak sobotní soupeř se aktuálně nachází na šesté pozici v tabulce. Rokycanští mají na svém kontě po čtrnácti odehraných duelech již jednadvacet bodů, šest bodů tedy ztrácejí na milevský celek a v sobotu se tedy bude hrát o velmi důležité body. Došwiháci půjdou do utkání jako favorit, rokycanský celek však několikrát v letošní sezoně ukázal, že role outsidera mu sedí. Rokycany dokázaly potrápit týmy z předních pater tabulky, Jindřichův Hradec dokázaly dokonce porazit. V posledním utkání uplynulého roku navíc Rokycany dokázaly porazit rezervu budějovických Štírů, a tak do sobotní zápasu jistě vstoupí pozitivně naladěni. Co se týče produktivity, tak ta je velmi rozmělněná. Vede ji dvojice Lukáš Bendek a David Kozelka, kteří oba posbírali sedmnáct bodů, o bod za nimi je poté Martin Fiala.

NÁŠ TÝM

Do nového roku vstupují pozitivně naladěni i Došwiháci, kteří zvládli před Vánoci utkání s plzeňskými Gorily. Rádi by na toto cenné vítězství navázali další výhrou se západočeským celkem. Kádr Milevska se po zdravotních peripetiích, kterými si milevské mužstvo prošlo na podzim, se zdá dal dohromady. V sobotu budou Milevští postrádat pouze juniory, které čeká těžká bitva na hřišti Vinohrad. Ostatní hráči by však měli být do zápasu připraveni a odhodláni porvat se o další tři body do tabulky.

Co od zápasu očekává trenér Lukáš Dolejš? Po delší době nás čeká mistrovské utkání. Trénovali jsme přes sváteční volno, jsme tedy připraveni. Čeká nás houževnatý soupeř, který nedaruje nikomu ani centimetr palubovky. Chceme se dále držet v popředí tabulky, proto věřím, že duel zvládneme a dojdeme si pro další tři body.

A co před zápasem říká kapitán Adam Černý? Čeká nás první utkání v novém roce, půjde o důležité body. Během svátečního volna jsme potrénovali, což věřím, že zužitkujeme v zápase. Ustálili se nám formace, výkony mají vzestupnou tendenci, což věřím, že potvrdíme v sobotu. Doufám, že přijde opět hodně fanoušků. Atmosféra na posledním domácím zápase s Florbalovou akademií byla skvěla a hodně nám to pomohlo.

První utkání našich mužů A v novém roce vypukne v sobotu v 18 hodin a vy jste tímto na něj srdečně zváni! Přijďte si užít florbal celostátní úroven a dotlačit mužské áčko k dalšímu vítězství!