Mládí proti zkušenostem. Muži A vyzvou nevyzpytatelné Dačice

Po týdenní pauze opět do divizních bojů vtrhnou muži. V sobotu vyrazí svěřenci trenérů Jiříka a Dolejše do Dolní Cerekve, kde vyzvou v rámci 18. kola divizní skupiny C tým Dačic. Úvodní buly je naplánovano na 18 hodin.

O SOUPEŘI

Sobotní soupeř nezačal probíhající ročník ideálně a ihned se zařadil na dolní příčky tabulky. Postupem času však začali Dačičští tabulkou stoupat vzhůru. Z posledních pěti duelů dokázaly Dačice ovládnout hned čtyři a poskočily na osmou příčku tabulky. V posledním duelu si florbalisté Dačic poradili s rezervou českobudějovických Štírů, na jejich palubovce zvítězili 11:7. Tým Dačic disponuje řadou zkušených hráčů, kteří patří mezi známé divizní tváře již několik let. Lídrem produktivity je Kryštof Kůs s osmadvaceti body, o bod méně má poté Daniel Holeček. K poslednímu vzájemnému duelu došlo na začátku listopadu, kdy Milevští zvítězili na domácí palubovce 8:3. Od té doby však celek Dačic prošel výraznou proměnou, Milevské tedy čeká silný, odhodlaný protivník.

NÁŠ TÝM

Zdravotní neduhy a jiné další problémy svírají milevské áčko. Trenéři Jiřík s Dolejšem se stále potýkají s problémy v sestavě, které probíhají téměř celou sezonu. I tentokrát nevyrazí do Dolní Cerekve tým v plném počtu. I přesto si Milevští vyrazí odhodláni dojet si pro tři body, které je ještě udrží v kontaktu s týmy v popředí tabulky. V případě zaváhání by Došwiháci defacto ztratili možnost zabojovat o postup do play-up, o motivaci je tedy rozhodně postaráno.

Co od zápasu očekává trenér Marek Jiřík? Po zdravotních komplikacích a ztrátě bodů v Jindřichově Hradci nás čekají v sobotu Dačice. Vyzveme úplně jiný tým, než se kterým jsme hráli na domácí palubovce. Během sezony se soupeř opravdu zlepšil, což potvrzují v poslední době skvělými výsledky. Nečeká nás vůbec nic jednoduché, čehož jsme si vědomi. Pokud však chceme stále pokukovat po místech zaručují play-up, tak musíme vyhrát za plný počet bodů.

Jak vidí před zápasem duel brankář Miloš Kahoun? Dačice se v poslední době výrazně zvedly. Vyhrály čtyři duely z posledních pěti, což značí kvalitu a rozhodně nás nečeká nic jednoduchého. Minulý týden jsme stáli, tudíž máme velkou chuť do hry a budeme chtít určitě vyhrát a zapojit se ještě do bojů o play-up.