Do Milevska zavítá Pacov. Připíšou si Milevští druhou výhru v řadě?

Těžký víkend čeká na milevské muže. Netradičně v pátek 4. 2. vyzvou v rámci dohrávky 17. kola Došwiháci Pacov, o den později na ně čekají v důležitém souboji Strakonice. Úvodní buly pátečního klání je na programu v 19:30.

O SOUPEŘI

Páteční soupeř se od začátku ročníku pohybuje na dolních příčkách tabulky. Momentálně mají Pacovští na svém kontě získaných sedm bodů, což je řadí na jedenáctou příčku což je pozice, která by Pacov poslala o soutěž níže. Pacovští tedy potřebují každý bod, který by jim dopomohl k vytoužené záchraně. Nepovedenou sezonu z pohledu Pacova jistě ovlivnilo brzké zranění dlouholeté opory Matěje Doubka, který se však po novém roce vrátil na divizní palubovky a hned to neslo ovoce. Pacovští si nejprve odvezli tři body ze hřiště Kaplice, následně po velké bitvě podlehli posílené rezervě českobudějovických Štírů. Sám Doubek posbíral během dvou návratových duelů hned osm kanadských bodů a je tedy jasné, na kom stojí ofenziva soupeře. Pacovské navíc během sezony doplnily posily z Tábora, jmenovitě trojice Odložilík, Holub a Fořt, kteří též zvedli kvalitu kádru. Milevské tedy rozhodně nečeká nic lehkého.

NÁŠ TÝM

Milevští se minulou sobotu vrátili na vítěznou vlnu, když přestříleli Dačice 12:8. Došwiháci jsou stále ve hře o kýžené play-up, už si ale nemohou dovolit zaváhání. Po dlouhých trablích se sestavou už budou mít trenéři k dispozici téměř kompletní kádr, což je před náročným víkendem skvělá zpráva. Oba celky se po postupu Došwiháků do divize utkaly už dvakrát, oba dva duely opanovali Milevští. V tom posledním hraném na konci října však milevský celek dokázal ztratit slibný náskok ve skóre a nakonec bral pouze dva body za výhru v prodloužení, to však Milevští nehodlají opakovat a na domácí palubovce si půjdou jasně za svým cílem, připsat si na své konto další tři body.

Co od zápasu očekává trenér Lukáš Dolejš? Tento víkend napoví hodně o našich dalších šancích. V pátek nás čeká Pacov, tedy těžký a hodně nepříjemný soupeř. Náš tým je však dobře motivován a chce uspět. Bude to velice těžké, ale popereme se o to. Věřím, že nám diváci přijdou pomoci k vítězství v páteční podvečer.

Svůj předzápasový pohled nabídl i brankář Luboš Zeman: Od posledního vzájemného zápasu dokázal Pacov získat dvě výhry. Poslední dobou však soupeř ukazuje vzestupnou tendenci výkonů, což zřejmě plyne z návratu jejich opory Doubka. I když se Pacov nachází na předposledním místě tabulky, tak bychom ho neměli podcenit. Nečeká nás jednoduchý duel, ale máme velkou chuť a hlavně motivaci vyhrát. Chceme soupeři vrátit ztrátu bodu z posledního vzájemného zápasu a tentokrát brát body tři.

I přes tabulkově viditelný rozdíl nečeká milevské rozhodně nic jednoduchého, a proto budou potřebovat podporu z hlediště. Jak jinak strávit páteční večer než florbalem? Proto doražte podpořit milevské a užít si florbal celostátní úrovně!