NOVINKA! Zavádíme sezónní permanentky. Jaké výhody přináší?

Nezadržitelně se blíží nová ligová sezona mužského áčka, historická sezona v podobě první klubové účasti v Národní lize. Všichni pracují na tom, aby sezona byla úspěšná. Hráči makají na palubovce a klub se snaží stále zlepšovat možnosti pro své skvělé fanoušky. Po změně klubové identity přicházíme s další novinkou, kterou jsou permanentní vstupenky na zápasy mužského áčka. Jaké výhody přináší?

Pokud jste pravidelným divákem zápasů mužského áčka, tak permanentní vstupenka je právě pro vás. Permanentka vám ušetří čas při čekání ve frontě na zaplacení vstupného a především přináší několik slev a výhod!

Cena permanentních vstupenek na zápasy základní části NL je pro sezonu 2023/2024 stanovena na 500 Kč. Permanentní vstupenka se nevztahuje na pohárová utkání a případné boje play-off.
Vlastnictví permanentky přináší tyto výhody:
– klubová šála v hodnotě 250 Kč ZDARMA
– klubový náramek ZDARMA
– slevy na catering při speciálních zápasech, kterých chystáme nemálo.

Permanentní vstupenka není vázána na konkrétní sedadlo a je přenosná. V případě, že tedy nemůžete na zápas dorazit, lze předat permanentku svým blízkým či kamarádům.

Jak si mohu permanentku koupit?

Permanentní vstupenky bude možné si zakoupit:
– v neděli 3.9. před a během pohárového zápasu s Jaroměří u vstupného nebo v sekretariátu klubu.
– před každým domácím ligovým zápasem mužů „A“ (nejpozději do 7.10.)
– každé úterý v sekretariátu klubu od 17:00 do 18:00

Pokud byste chtěli mít v neděli permanentku již připravenou na své jméno v sekretariátu klubu, tak si jí můžete s předstihem objednat na obchod@doswich.cz. Pozor! Lze platit pouze hotově!

V minulé sezoně provázela zápasy mužského áčka skvělá atmosféra. Letos bude vaše podpora potřeba dvojnásob. Věříme, že se opět budeme potkávat a vytvoříme společně skvělou atmosféru a parádní sportovní zážitek!