Máš rád pohyb? Pojď sportovat!

Už několik měsíců je možnost sportování výrazně ovlivněna situací díky pandemie koronaviru. Velké množství dětí a dospělých sportovců bylo postaveno mimo možnost sportování a to jakéhokoliv druhu. Každý s touto situací naložil tak jak nejlépe mohl a to dle svých zvyklostí a možností. Někteří se snažili cvičit sami doma, někteří se snažili chodit ven a tam provádět různé pohybové aktivity a někteří ze sportování vypadli úplně. Sport přináší hlavně dětem spoustu pozitivních věcí velice důležitých pro jejich správný vývoj. Ve sportu nacházejí radosti, kamarády, emoce, partu a především také velmi výrazně budují svůj imunitní systém a ochranu proti dalším možným epidemiím.
Hodně těchto aspektů v současné době dětem chybí a je třeba se znovu pokusit vše navrátit.

Venku je krásné počasí, a tudíž přichází i idealní čas znovu nazout sportovní boty, obléci tričko, tepláky a vyrazit sportovat a za kamarády!

Náš klub si tuto situaci plně uvědomuje a právě proto, přichází s novým projektem POJĎ SPORTOVAT!

„S projektem přicházíme, protože bychom se rádi pokusili znovu nastartovat chuť ke sportování a to u kluků i holek všech věkových kategorií. Zábavnou formou ukázat všem, že sport je ten správný nástroj ke kvalitnímu životnímu stylu a k posílení zdravotního stavu. Ukázat to, že sport je o partě, o kamarádech a o společných emocích všech, “ vysvětluje důvod vzniku prezident klubu Lukáš Dolejš.

„Budeme se scházet každou středu na venkovních hřištích a společně prožijeme všeobecné sportovní aktivity. Poznáme všechny možné sporty a soutěže, protáhneme a posílíme všechny partie těla. Každý může přijít, kdy chce, přidat se k nám a prostě si zablbnout. Když se mu to bude líbit, může přijít zase. Bude připraveno i malé ovocné občerstvení a zázemí pro rodiče, kteří by chtěli vše sledovat. Samozřejmě že i oni se můžou k nám přidat. Zkrátka chceme dát příležitost opravdu každému, aby mohl přijít a sportovat bez zaměření na určitý sport v duchu všeobecné pohybové průpravy, “ dodává na závěr Dolejš.

Kdo věří, že je nejvyšší čas právě se vším tímto něco udělat, může se k nám přidat.
Začínáme ve STŘEDU 19.5. v 16:00 na malé umělé trávě vedle sportovní haly. V plánujeme také víkendové termíny.

Těšíme se na vás!